Onze samenwerking


Verspakket Amsterdam: een mooi initiatief van acht enthousiaste ondernemers in de Utrechtsestraat!

Het verspakket uit de Utrechtsestraat is tijdens het begin van de coronaperiode spontaan ontstaan door samenkomst van een aantal gepassioneerde ondernemers in de buurt. Hoe belangrijk is het om krachten te bundelen en samen sterk te staan; zeker in deze bijzondere tijd. Momenteel heeft iedere ondernemer ineens te maken met het wegvallen van klandizie en stillere straten vanwege het covid-19 virus.
Maar: ondernemers zouden ondernemers niet zijn als ze geen actie ondernemen! Vandaar ons gezamenlijke initiatief om samen te werken.

Hoe deden we dat?
Door middel van verspakketten, die je voor jezelf maar ook voor een ander kunt bestellen! Voor familie, vrienden, iemand die je wilt verrassen of een hart onder de riem wilt steken.

Op dit moment kunnen wij om o.a. logistieke redenen geen enkel verspakket leveren met alle producten van 4 of 8 ondernemers. Echter, voor grotere aantallen kunnen wij in onderling overleg pakketten voor u samenstellen, afhankelijk van wens en budget, desgewenst inclusief bezorging. Mailt u ons dan gerust. Wij nemen dan contact met u op om -geheel vrijblijvend uiteraard- de mogelijkheden te bespreken voor verspakketten op maat.
U kunt dan uw wensen aangeven, waaronder uw budget en voorkeur voor de aard van producten van een of meerdere van onze ondernemers. Denkt u aan delicatessen, charcuterie, kaas, brood, groenten, fruit, wijn chocolade, hartige/zoete koekjes en/of een mooi vers boeket.

Bezorging overdag of 's avonds bij u thuis, op het werk of bijvoorbeeld als verrassing bij een gelukkige ontvanger is mogelijk via fietskoeriers waar we mee samenwerken.

Over de Utrechtsestraat
De Utrechtsestraat en omgeving is één van de populairste verblijfsgebieden in Amsterdam. Het bijzondere aan de Utrechtsestraat, naast de centrale ligging midden in de Grachtengordel, is dat alle winkels specialisten zijn. Veel familiebedrijven die kwaliteit, service en gastvrijheid hoog in het vaandel hebben staan. Maar internationale merken zijn er natuurlijk ook te vinden. De meeste bedrijven zijn klein van opzet waardoor deze een exclusieve uitstraling hebben en alleen de mooiste producten uit de meest luxe collecties laten zien.
Wilt u uw dagelijkse boodschappen doen in een verswinkel of bent u op zoek naar een smaakvol cadeaupakket met levensmiddelen en delicatessen? U bent van harte welkom in de Utrechtsestraat of mail ons om een pakket op maat te bespreken.

Graag tot (online) ziens bij een van onze ondernemers!

Slagerij De Leeuw | traiteur | delicatessen
Van Soest Chocolatier
Meester in Bloemen
Patisserie Kuyt
Kaashuis Tromp
Frank Vork's groenten, fruit en traiteur
Glandorf & Thijs Wijnimport
Wijnkoperij De Gouden Ton

www.utrechtsestraat.amsterdam

INSTA: @verspakketamsterdam
Facebook: Verspakket Amsterdam
INSTA: @utrechtsestraat_amsterdam
Met speciale dank aan: Dennis Brandsma Fotografie.

Support your locals!